App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Toch contractverlenging Wilco Klop bij VDZ

Toch contractverlenging Wilco Klop bij VDZ

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Na lange en moeizame onderhandelingen heeft Wilco Klop uiteindelijk toch zijn contract verlengd als hoofdtrainer bij VDZ. Ook zijn assistent Stijn van Gent is volgend seizoen nog actief bij de Arnhemse derdeklasser.

Vorige maand werd bekend dat de -deels nieuwe- technische commissie het contract met de ervaren trainer uit Rheden niet wilde verlengen, waarna zowel assistent Van Gent als de spelersgroep in verzet kwamen. Uiteindelijk is er toch gekozen voor een extra seizoen voor Wilco Klop, die in het verleden onder meer actief was bij Longa’30, HSC’21, De Bataven Be Quick Zuthpen, SC Rheden, WAVV, OBW, Babberich en Hatert.

Op de website van VDZ geeft voorzitter Bart Drewes een toelichting: “VDZ heeft afgelopen maanden het voetbalbeleid geactualiseerd. Over het tempo van realiseren hiervan hadden we een verschil van inzicht met elkaar. Na gesprekken met o.a. de technische staf en de spelersraad, zijn we er uiteindelijk uitgekomen en verlengen we de samenwerking met Wilco Klop en assistent Stijn van Gent.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |