Home Arnhem Duo vertrekt van VDZ naar competitiegenoot

Duo vertrekt van VDZ naar competitiegenoot

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Boris Hendriksen en Ybo Hendriksen verwisselen na dit seizoen VDZ voor VVO. Boris Hendriksen kwam dit seizoen tot op heden tot 20 competitieduels in de hoofdmacht van de Arnhemse derdeklasser en is een spits die ook aan de zijkanten goed uit de voeten kan. Ybo Hendriksen speelde acht competitiewedstrijden in VDZ 1 en de spits speelt ook regelmatig in het tweede team.

VDZ won gisteravond overtuigend met 5-0 van GSV’38 en hoopt zich als de nummer drie van de derde klasse B voor de nacompetitie te plaatsen. Competitiegenoot VVO speelt vanmiddag tegen concurrent VV Beekbergen een cruciale uitwedstrijd in de strijd tegen degradatie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |