Home Achterhoek Nog een nieuwe keeper voor VDZ

Nog een nieuwe keeper voor VDZ

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Joep Smulders verruilt AVW’66 na dit seizoen voor VDZ. De ervaren doelman was jarenlang de eerste keuze onder de lat bij de Westervoortse derdeklasser, maar maakt na dit seizoen de overstap naar de Arnhemse zondag derdeklasser. VDZ moest op zoek naar een nieuwe doelman nadat de betrouwbare keeper Kwint Ceelen liet weten na dit seizoen te stoppen. Begin mei werd al bekend dat doelman Lars Janssen van SC Rijnland naar VDZ vertrekt.

Vanwege een zware knieblessure is Joep Smulders waarschijnlijk nog tot de winterstop uitgeschakeld. Afgelopen zaterdag nam de clubleiding van AVW’66 rond de laatste thuiswedstrijd van de Westervoortse derdeklasser tegen SV Twello (0-0) afscheid van Smulders. Bij AVW’66 werd Smulders na zijn blessure uitstekend vervangen door Mike van Mierle.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |