Home Arnhem Keeper van derdeklasser naar Beuningse Boys

Keeper van derdeklasser naar Beuningse Boys

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Beuningse Boys heeft de selectie voor volgend seizoen versterkt met Kwint Ceelen. De doelman was de afgelopen jaren de onbetwiste eerste keeper van de Arnhemse derdeklasser VDZ en was op zoek naar een nieuwe club vanwege een verhuizing naar Nijmegen. De 24-jarige goalie hoopt bij VDZ te vertrekken met promotie naar de tweede klasse, de club van hoofdtrainer Wilco Klop begint zondag aan de nacompetitie met een uitwedstrijd in Hengevelde tegen WVV’34.

Ondanks het vertrek van zeven spelers wist Beuningse Boys zich onder leiding van de nieuwe trainer Martijn Bartels relatief eenvoudig te handhaven in de spannende tweede klasse G. Door een 3-1 overwinning op de laatste speeldag op Trekvogels eindigde Beuningse Boys uiteindelijk op de vijfde plaats en kwam het twee punten tekort voor een nacompetitieticket.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl