Home Achterhoek VDZ heeft nieuwe keeper gevonden

VDZ heeft nieuwe keeper gevonden

0 reacties Foto: Nico Kooij

In de zoektocht naar een opvolger van doelman Kwint Ceelen is VDZ uitgekomen bij Lars Janssen. De boomlange Janssen is al jaren een betrouwbare sluitpost bij vierdeklasser SC Rijnland en speelt volgend seizoen bij de Arnhemse derdeklasser van trainer Wilco Klop.

Ceelen gaf eind maart aan na dit seizoen te stoppen bij VDZ. De 23-jarige keeper is bezig aan zijn zesde seizoen in de hoofdmacht van de Arnhemse derdeklasser en was de afgelopen jaren regelmatig uitblinker. VDZ staat met nog drie wedstrijden op het programma in de derde klasse B en is nog in de race voor een ticket in de nacompetitie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |