Home Arnhem Komst Pröpper geeft VDZ kwaliteitsimpuls

Komst Pröpper geeft VDZ kwaliteitsimpuls

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Mike Pröpper maakt komend seizoen de overstap van RKHVV naar VDZ. De 26-jarige Arnhemmer speelde al in de jeugd van VDZ om via de jeugdopleiding van De Graafschap, N.E.C. en FC Den Bosch in 2018 bij RKHVV uit te komen. Na zes seizoenen in Huissen keert het jongere broertje van Davy en Robin deze zomer dus weer terug bij de Arnhemse derdeklasser.

Pröpper had dinsdagavond een goed gesprek bij VDZ en keert in principe als middenvelder terug op Sportpark ’t Cranevelt. De Arnhemse derdeklasser van het trainersduo Wilco Klop en Stijn van Gent bereikte de afgelopen twee seizoenen de nacompetitie maar werd daarin in de eerste ronde uitgeschakeld. Eerder werd al bekend dat de keepers Lars Janssen (SC Rijnland), Joep Smulders (AVW’66) en Philip van der Elst (De Paasberg) aansluiten bij VDZ en dat ook  Etiënne Baars (DTS Ede), Philip Godschalk (SML) en Sam Wennekes (OVC’85) overschrijving naar VDZ hebben aangevraagd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl