App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Betrouwbare doelman vertrekt bij VDZ

Betrouwbare doelman vertrekt bij VDZ

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Doelman Kwint Ceelen heeft aangegeven na dit seizoen te stoppen bij VDZ. De 23-jarige keeper is bezig aan zijn zesde seizoen in de hoofdmacht van de Arnhemse derdeklasser en was de afgelopen jaren een sterkhouder in het team van trainer Wilco Klop.

Ceelen heeft bij VDZ aangegeven in verband met een verhuizing naar Nijmegen en drukke werkzaamheden een punt te zetten achter zijn voetballoopbaan op Sportpark ’t Cranevelt. Het is nog onduidelijk of de betrouwbare doelman in Nijmegen in een lager team gaat spelen.

VDZ is als de nummer drie van de derde klasse B nog in de race voor een plek in de nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse. Met Ceelen in het doel sneuvelde VDZ in 2018 (Eendracht’30) en 2023 (Quick 1888) in de nacompetitie in de jacht op promotie naar de tweede klasse.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |