Home Laatste Nieuws Zes versterkingen voor vijfdeklasser WVW

Zes versterkingen voor vijfdeklasser WVW

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Bij WVW werd de indeling voor de nieuwe competitie met gejuich ontvangen, de zondagclub uit Weurt hoeft niet meer om de twee weken naar de Liemers maar treft in de vijfde klasse E clubs uit de regio Nijmegen. Zo behoren Roda’28, Alverna, Niftrik en SCP tot de tegenstanders in het nieuwe seizoen.

De formatie van trainer Michel van Sommeren deed al eerder goede zaken op de transfermarkt, er komen zes nieuwe spelers naar Sportpark De Kamp in Weurt. De meest in het oog springende versterking is Koen Fintelman, de topscorer keert na een avontuur bij tweedeklasser Beuningse Boys terug bij WVW. Verder maken de verdedigers Mitch Orth en Daniël Heideveld van de Nijmeegse derdeklasser SCE de overstap naar WVW. Bovendien hebben ook verdediger Chris Hagen (Batavia), de multifunctionele Milan van Lent (Blauw Wit) en de verdedigende middenvelder Stan van Duuren (Quick 1888) overschrijving aangevraagd naar WVW.

Daar tegenover staat het vertrek van twee spelers: Maarten van Loon stopt en Stef Kouwenberg gaat bij een lager elftal van Beuningse Boys voetballen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl