Home Arnhem Twee aanwinsten voor SDOO

Twee aanwinsten voor SDOO

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Met een selectie van 39 spelers beginnen SDOO 1 en 2 zaterdag 3 augustus aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De club uit Heteren degradeerde afgelopen seizoen uit de vierde klasse en is komend seizoen ingedeeld in de vijfde klasse B met onder meer Arnhemse Boys, GVC, SCW’23, Wageningen, Zuid Arnhem en Ede/Victoria als tegenstanders.

Trainer Peter van den Borden kan komend seizoen weer beschikken over Mick Kranenborg en van buurman RKSV Driel heeft Nick ten Westeneind overschrijving aangevraagd naar SDOO. Wel nam de zaterdagclub uit Heteren afscheid van vier selectiespelers. Mike Wels is vertrokken naar competitiegenoot Zuid Arnhem en Mitchel de Roos voetbalt komend seizoen over de Waal bij Trekvogels. Daarnaast gaat Steven Hilbrands in een lager elftal voetballen en stopt Maikel Schrijver.

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen oefent SDOO onder meer tegen PSC en Wageningen en doet de vijfdeklasser mee aan het toernooi van Excelsior Zetten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl