Home Laatste Nieuws Oranje Blauw met drie versterkingen vierde klasse in

Oranje Blauw met drie versterkingen vierde klasse in

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De kersverse vierdeklasser Oranje Blauw gaat met drie versterkingen de vierde klasse in. De Nijmeegse zaterdagclub promoveerde via een overwinning op Elistha in de finale van de nacompetitie naar de vierde klasse en verwelkomt drie spelers op Sportpark Staddijk Noord.

Van stadgenoot Quick 1888 heeft Amine Chemlali overschrijving aangevraagd naar Oranje Blauw. Vanuit RKTVC maakt Selman Mercan de overstap naar Nijmegen en Robin Leenders verruilt OSC voor de club van hoofdtrainer Danny Heiming. Oranje Blauw heeft wel afscheid genomen van Eldrion Weijman en Luc Bosch die allebei gestopt zijn.

Oranje Blauw treft in de vierde klasse A die komend seizoen uit twaalf clubs bestaat onder meer Kolping-Dynamo, Alverna en SC Woezik.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl