Home Laatste Nieuws Verrassende indeling Terschuurse Boys

Verrassende indeling Terschuurse Boys

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Derdeklasser Terschuurse Boys is komend seizoen opvallend genoeg ingedeeld in de westelijke derde klasse C met tegenstanders uit Loosdrecht, Amersfoort, Zeist, Soest, Baarn en Hilversum. Buurman SC Hoevelaken is de enige bekende voor de club uit Terschuur waar Marcel van der Hoop komend seizoen de nieuwe trainer is. Afgelopen seizoen eindigde Terschuurse Boys op de zesde plaats in de oostelijke derde klasse B.

Verwachte tegenstanders als VVOP, De Valleivogels en Advendo’57 zijn in de derde klasse L ingedeeld met verenigingen uit de omgeving van Ede en Arnhem. Het noordelijker gelegen Zwart Wit’63 uit Harderwijk is ingedeeld in de derde klasse M met clubs uit de Veluwe en Apeldoorn.

3e klasse C:
Eemnes
’s Graveland
Hees (Soest)
Hoevelaken
sv Laren 99
Loosdrecht
ASC Nieuwland (Amersfoort)
Olympia’25 (Hilversum)
Saestum (Zeist)
Soest SO
TOV (Baarn)
Terschuurse Boys
VVZA (Amersfoort)
Zeist

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl