Home Arnhem Achttien versterkingen voor Eendracht Arnhem

Achttien versterkingen voor Eendracht Arnhem

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Na twee seizoenen aan de onderkant van de vijfde klasse lijkt Eendracht Arnhem komend seizoen weer mee te gaan spelen om promotie naar de vierde klasse. De zondagclub uit de Arnhemse wijk Presikhaaf heeft liefst achttien nieuwe spelers aan de selectie voor het komende seizoen toegevoegd. Had trainer Samir Yazilitas dit seizoen regelmatig problemen om met voldoende spelers aan de wedstrijd te beginnen, komend seizoen zal hij keuzes mogen en moeten maken.

Meest opvallende aanwinst is Ahmed Lak, die overschrijving heeft aangevraagd van eersteklasser DTS Ede. Van buurman Elsweide maken liefst acht spelers de overstap naar Sportpark Over het lange water: Mehmetcan Sertdemir, Koray Ucar, Veli Arslantas, Dirnaz Sale, Gökhan Pala, Erdem Sezgin, Cebrail Yılmaz en Mikail Yilmaz. Van ONA’53 maakt de makkelijk scorende aanvaller Marvin Willemsen zijn entree bij Eendracht en ook Jordi Böhmer (Zuid Arnhem), Seyid Ahmed Acar (VVO), Nabil Nasri (DCS) en het Eldenia-tweetal Lorenzo Hartman en Leroy van den Tooren hebben overschrijving aangevraagd naar Eendracht Arnhem. Bovendien hebben Danny Jansen, Harun Alakay en Dion Visser aangekondigd hun rentree te maken.

Bij Eendracht Arnhem vertrekken alleen Jordy Tolhuizen (SDZZ) en Ramazan Erdogan (stopt). Eendracht Arnhem speelt komend seizoen met stadsgenoot Arnhemia in de vijfde klasse F waarin het verder ook EDS, Emst, SHE, TKA, SV Vaassen, Victoria Boys, Voorst, Wissel en WWNA treft.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl