Home Laatste Nieuws Vier spelers op proef bij De Treffers

Vier spelers op proef bij De Treffers

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Er zijn vier spelers op proef bij De Treffers. Tijdens de oefenwedstrijd tegen De Graafschap in Aalten speelden Jorn Smits en Jordi Altena in de eerste 45 minuten mee en kregen Ronan Pluijmen en Ayoub Ahamad speeltijd in de tweede helft. De nieuwe hoofdtrainer Edwin Linssen was op het veld van AD’69 negentig minuten fanatiek aan het coachen en zag de nummer twee van de Tweede divisie met 2-2 gelijk spelen tegen De Graafschap.

Jorn Smits is een 21-jarige middenvelder met een verleden bij OSS’20, Vitesse en Go Ahead Eagles. De 20-jarige Jordi Altena viel afgelopen seizoen tweemaal bij Vitesse in de Eredivisie in, de aanvallende middenvelder speelde de laatste zes seizoenen bij Vitesse en daarvoor bij FC Dordrecht. De 21-jarige Ronan Pluijmen is een linksback die afgelopen seizoen bij Roda JC voetbalde en daarvoor actief was op het hoogste niveau in Thailand en bij Fortuna Sittard. Ayoub Ahamad speelde de laatste twee seizoenen bij VVV Venlo, daarvoor was de 21-jarige aanvallende middenvelder actief bij Fortuna Sittard.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl