Home Achterhoek Sportclub Groessen gaat verder met nieuw eerste elftal

Sportclub Groessen gaat verder met nieuw eerste elftal

door Redactie VoetbalGelderland
2 reacties Foto: Nico Kooij

Bij Sportclub Groessen zal het eerste elftal komend seizoen een flinke verandering ondergaan. Nadat eerder al vier spelers van het voormalige eerste elftal overschrijving hadden aangevraagd, werd vandaag bekend dat het tweede zaterdagteam van Groessen volgend seizoen de nieuwe hoofdmacht zal vormen. De spelers van het voormalige eerste elftal gaan in een lager elftal spelen of bij een andere club. Dit is de opmerkelijke uitkomst van een serie gesprekken binnen de vereniging die in de vierde klasse van het zondagvoetbal uitkomt en met Ico Bod een nieuwe trainer krijgt.

Eerder werd al bekend dat doelman Joris Kuijpers en Robin van Ussen overschrijving hadden aangevraagd van Sportclub Groessen naar GSV’38, Danny Ketelaar terugkeert van SV Loo en middenvelder Nino Nijland overstapt naar DCS. Sportclub Groessen is komend seizoen ingedeeld in de vierde klasse E met Albatross, Angeren, Beekbergen, Elsweide, De Hoven, SC Klarenbeek, Loenermark, sv Orderbos, SC Rheden, Veluwezoom en VVO.

Reageer op dit artikel

2 reacties

Peter de weems ! 11 juli 2024 - 10:28

De uitspraken tijdens en na de uitwedstrijd tegen de Sprinkhanen afgelopen seizoen is niet lekker gevallen!
De keuze voor een nieuwe trainer is ook zeer opmerkelijk!

Reply
Mika T 11 juli 2024 - 12:08

Welke uitspraken?

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl