Home Achterhoek Angerlo Vooruit met twee versterkingen titelkandidaat

Angerlo Vooruit met twee versterkingen titelkandidaat

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Angerlo Vooruit start komend seizoen als één van de titelkandidaten van de vierde klasse C, een fraaie regionale competitie met verder sterke clubs als Pax, FC Eibergen en FC Dinxperlo en de nabijgelegen verenigingen SC Doesburg en HC’03. De competitie bestaat verder uit de promovendi VV Erix, Keijenburgse Boys, RKSV ’t Peeske en Sportclub Rekken en tenslotte uit SV Basteom, GWVV, SC Rijnland en VIOS Beltrum.

Trainer Anthonie Nieuwenhuis eindigde in zijn eerste seizoen op Sportpark Mariendaalseweg op de vierde plaats en krijgt komend seizoen de beschikking over twee versterkingen. Van Longa’30 komt de talentvolle doelman Luc Roelofsen naar Angerlo en van SC Doesburg keert Floris Duinmaijer weer terug naar Angerlo Vooruit.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl