Home Arnhem MASV wint oefenduel van csv Apeldoorn (foto’s)

MASV wint oefenduel van csv Apeldoorn (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

MASV heeft zaterdag de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen tegen csv Apeldoorn met 2-0 gewonnen. Het vriendschappelijke duel op Sportpark Malburgen West werd op het natuurgrasveld gespeeld omdat het kunstgrasveld nog niet speelklaar is. Halverwege was het 1-0 voor de Arnhemmers door een doelpunt van Krijn Meeuwsen. Vlak voor tijd verdubbelde Fedor Venema de marge vanaf elf meter: 2-0. Beide clubs spelen komend seizoen in de Vierde divisie, maar zijn in een andere competitie ingedeeld.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl