Home Laatste Nieuws VV Trekvogels komend seizoen zonder ervaren viertal

VV Trekvogels komend seizoen zonder ervaren viertal

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Trainer Erwin Koen van VV Trekvogels moet het komend seizoen zonder vier ervaren krachten doen. De Nijmeegse zondagclub werd in 2023 kampioen van de derde klasse en wist zich afgelopen seizoen als de nummer acht van de tweede klasse G knap te handhaven. Vier ervaren spelers hebben echter aangegeven te stoppen bij de hoofdmacht: topscorer Louan Aarts, Jesse Wattimury, Levi Somon en Mitch Peters.

De Nijmeegse tweedeklasser mag komend seizoen wel drie nieuwe spelers op Sportpark De Kwakkenberg begroeten. Van het Utrechtse Kampong komt Pieter Kaaij, Mitchel de Roos maakt de overstap van SDOO naar Trekvogels en Pim Tromp heeft overschrijving aangevraagd van Roda’28 naar Trekovogels.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl