Home Arnhem ONA’53 met acht versterkingen tweede klasse in

ONA’53 met acht versterkingen tweede klasse in

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

ONA’53 heeft de afgelopen periode niet alleen op het veld goed gepresteerd, ook buiten de lijnen was de kampioen van de derde klasse B slagvaardig. Trainer Martin Mol gaat met acht nieuwelingen de tweede klasse in. Van plaatsgenoot SKV hebben liefst vijf spelers overschrijving aangevraagd naar ONA’53: doelman Fabian van Drumpt, Dayriëlo Geutjes, Kujtim Shehaj, Melle ten Brinke en Tjalling Kamerman. Van Vierde divisieclub Scherpenzeel komt keeper Dennis van den Berg naar Wageningen en de sterke centrale verdediger Mike Jansen maakt de overstap van VVA Achterberg. Tenslotte vertrekt Ludo Oosting bij Trekvogels om komend seizoen zijn thuiswedstrijden op Sportpark Van Ketwich Verschuur te spelen.

Van de kampioensselectie stopt het drietal Yannick Mannen, Tom Reugebrink en Dean van Dijk en maakt Kevin Demmer de overstap naar buurman WAVV.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl