Home Laatste Nieuws Ambitieus VV OSC raakt vijf spelers kwijt

Ambitieus VV OSC raakt vijf spelers kwijt

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

In de jacht op de gewenste promotie naar de derde klasse is VV OSC vijf spelers kwijt geraakt. Onder leiding van de ervaren trainer Jan Oosterhuis heeft de club uit Nijmegen-Noord afgelopen seizoen een flinke stap gezet. In de zomer van 2023 moest OSC nog via de nacompetitie degradatie naar de vijfde klasse voorkomen, afgelopen seizoen werd OSC vierde in de vierde klasse D en streed het in de nacompetitie voor promotie naar de derde klasse.

Komend seizoen moet OSC het zonder vijf spelers doen, waaronder clubtopscorer Dylan Dekker die net als Stijn Brouwer naar eersteklasser SC Bemmel vertrekt. Melvin van Wissen heeft overschrijving aangevraagd naar competitiegenoot Rood Wit en Omar Benkourdel en Kay Hofman hebben hun afscheid bij de selectie van de blauwwitte formatie uit Oosterhout aangekondigd. Van concurrent SV Angeren maakt Teun Arends de overstap naar Sportpark Nieuw Balveren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl