Home Achterhoek RKZVC zonder acht spelers naar tweede klasse

RKZVC zonder acht spelers naar tweede klasse

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Na twee achtereenvolgende degradaties speelt RKZVC komend seizoen onder de nieuwe trainer Eric van Zutphen in de tweede klasse. De zondagclub uit Zieuwent heeft in de persoon van Tom Walterbos voor het nieuwe seizoen een externe versterking gevonden, de 23-jarige aanvallende middenvelder maakt de overstap van vierdeklasser VIOS Beltrum. Verder wordt de selectie aangevuld met talentvolle spelers uit de jeugd en het tweede team.

Daartegenover staat een flinke uittocht van selectiespelers, zo maken de sterkhouders Sjors Storkhorst (lager elftal) en Joey Belterman (stopt) geen onderdeel meer uit van de hoofdmacht van RKZVC en vertrekken Jaco Klein Goldewijk, Jur Bokkers, Harm Eskes en Remco van Leeuwen naar Longa’30. Doelman Rutger Tenhagen keept volgend seizoen bij het zaterdagteam van HSC’21 en Steffen IJzereef heeft overschrijving aangevraagd naar Vierde divisieclub AZSV.

 

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl