Home Achterhoek Go Ahead Eagles wint oefenduel in Zutphen

Go Ahead Eagles wint oefenduel in Zutphen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Op het uitstekend bespeelbare hoofdveld van de kersverse tweedeklasser AZC in Zutphen heeft Go Ahead Eagles woensdag een oefenwedstrijd tegen Telstar met 3-0 gewonnen. Op Sportcomplex Hanzepark brachten beide teams in de rust een volledig nieuw elftal binnen de lijnen en was het halverwege al 2-0 voor de roodgele formatie uit Deventer dankzij doelpunten van Søren Tengstedt en Victor Edvardsen in het eerste kwartier. Daarna was het vooral aan de uitblinkende Eagles-doelman Plogmann te danken dat Telstar niet wist te scoren. In de tweede helft bepaalde Finn Stokkers met een echte spitsengoal de eindstand op 3-0.

Onder de talrijke aanwezige toeschouwers was vooral het naderende vertrek van trainer René Hake naar Manchester United onderwerp van gesprek en staan Maurice Steijn en Alex Pastoor hoog op de lijstjes van gewenste opvolgers. De verhalen over de naderende Conference League ontmoeting tegen SK Brann in het Noorse Bergen en het scorende vermogen van Willumsson krijgen zondag in het Gelderse Wenum-Wiesel een vervolg wanneer Go Ahead Eagles tegen Almere City de volgende oefenwedstrijd speelt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl