Home Achterhoek Vier versterkingen voor Concordia Wehl

Vier versterkingen voor Concordia Wehl

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties Foto: Nico Kooij

Na de degradatie via de nacompetitie naar de vierde klasse en de overstap van de zondag naar de zaterdag is Concordia Wehl komend seizoen waarschijnlijk één van de sterkere teams in de competitie. De club uit Wehl gaat onder leiding van de nieuwe trainer Jan Lorsé op jacht naar promotie naar de derde klasse en ziet geen selectiespelers vertrekken.

Wel krijgt de club uit Wehl de beschikking over vier nieuwe spelers. Vanuit het onder 17 team van De Graafschap keert Nando Grotenhuis terug op Sportpark De Grindslag. Vanuit SV Kilder hebben doelman Zen Verheij en Jary Jansen overschrijving aangevraagd naar Concordia Wehl en van RKSV ’t Peeske maakt Nicolai Huting de overstap naar Concordia Wehl.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Clubwatcher 3 juli 2024 - 10:06

Jary Jansen komt ook over van SV Kilder.

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl