Home Laatste Nieuws De Treffers versterkt selectie met oud-prof

De Treffers versterkt selectie met oud-prof

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Selman Sevinç speelt komend seizoen bij De Treffers. De 29-jarige middenvelder uit Venlo speelde in drie seizoenen 52 wedstrijden in de Eerste divisie voordat hij buitenlandse avonturen in Turkije en Duitsland aanging. De laatste twee seizoenen was de ervaren middenvelder actief voor het Duitse VSF Amern.

Op de website van De Treffers geeft Sevinç een toelichting:  “Ik kijk enorm uit naar mijn nieuwe uitdaging bij De Treffers. Vorig seizoen heb ik al contact gehad, maar toen had ik al een mondeling akkoord over mijn verlenging bij VSF Amern. Dat wilde ik niet verbreken en daarom ben ik blij dat De Treffers wederom interesse toonde. Ik zie het namelijk echt als een stap vooruit. De faciliteiten zijn top en De Treffers kende ik van naam al als grote club in het amateurvoetbal. Ik heb veel loopvermogen en ben een speler die graag naar voren speelt en het spel wilt verdelen. Bovendien scoor ik geregeld een goal. Ik hoop zo veel mogelijk te spelen en belangrijk te worden voor De Treffers. De competitie is helemaal nieuw voor mij, dus zal het ook even wennen zijn. Juist door mijn ervaring in verschillende competities en met verschillende speelstijlen hoop ik me snel aan te passen en van waarde te worden. Ik heb bovendien nog sportieve ambities. Als ik een goed seizoen draai, dan hoop ik dat ik nóg een stap hogerop kan maken. Ik weet dat ik niet de jongste meer ben, maar ik ben overtuigd van mezelf dat ik het kan.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl