Home Laatste Nieuws Zeven aanwinsten voor Rood Wit

Zeven aanwinsten voor Rood Wit

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Zoals wel vaker was Rood Wit behoorlijk actief op de transfermarkt. De vierdeklasser uit Groesbeek kende een sterke tweede competitiehelft en wil onder de nieuwe trainer Dinand van Haaren die stijgende lijn komend seizoen doortrekken. Komende donderdag is er een kennismakingsavond in Groesbeek waarbij zeven nieuwe spelers begroet worden.

Van competitiegenoot OSC maakt Melvin van Wissen de overstap en de sterke controlerende middenvelder Mike Glaser heeft overschrijving aangevraagd vanuit Batavia. Van dorpsgenoot Germania komen Jorick Roelofs en Valiant Alwicher naar Sportpark Rood Wit. Verder komen ook Jelle van Tienen (Vitesse’08), verdediger Marc Gunterman (HAVO) en Levi Jamlean (Juliana’31) naar Rood Wit. Daartegenover staat het vertrek van vier spelers: Sem de Kruyf (SC NEC), Jorrit Fleuren (De Treffers), Jerral Taihuttu (Achates) en Niek Hendriks (Vitesse’08). Rood Wit eindigde afgelopen seizoen op de zesde plaats in de vierde klasse D.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl