Home Achterhoek Interessante vijfde klasse regio Apeldoorn mogelijk

Interessante vijfde klasse regio Apeldoorn mogelijk

District oost

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

In de vijfde klasse van het zaterdagvoetbal zijn een aantal regionale competities zeer waarschijnlijk, zo is er ook een competitie met veel clubs uit de regio Apeldoorn mogelijk. VV Oeken, Sportclub Eefde en SV Harfsen zijn gedegradeerd uit de vierde klasse, Dierensche Boys is nieuw op zaterdag. Verder is de competitie een mix van clubs die afgelopen seizoen in de vijfde klasse B, C en D zaten. De KNVB maakt volgende week de competitie-indeling bekend, onderstaande is een optie naast de eerder beschreven competities rond Nijmegen/Betuwe en Arnhem/Ede:

5e klasse Regio Apeldoorn (12 clubs):
ASV Alexandria
ZVV’56
Apeldoornse Boys
Dierensche Boys
VV Oeken
Sportclub Eefde
SV Harfsen
Koninklijke UD 1875
SV Almen
VV Gorssel
EZC’84
Noord Veluwe Boys

 

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl