Home Laatste Nieuws Fraaie vijfde klasse zaterdag regio Nijmegen/Betuwe

Fraaie vijfde klasse zaterdag regio Nijmegen/Betuwe

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties Foto: Nico Kooij

In de vijfde klasse van het zaterdagvoetbal zijn er komend seizoen genoeg mogelijkheden voor een aantal fraaie regionale competities. Voordat de KNVB de indeling bekend maakt, doen wij een suggestie voor drie regionale indelingen.

In de meest zuidelijke variant plaatsen wij dertien van de clubs uit de regio Nijmegen en de Betuwe bij elkaar, de basis hiervan ligt in de huidige vijfde klasse A. Uit deze competitie zijn Wisch en Oranje Blauw gepromoveerd en plaatsen wij Arnhemse Boys in een andere klasse (volgt later). Daarnaast vullen de vier degradanten uit de vierde klasse A deze klasse aan tot dertien.

Mogelijk indeling regio Nijmegen/Betuwe (13 clubs):
Elistha
SV Leones
Quick 1888
SC Valburg
VV Dodewaard
AWC
SVHA
VV Ewijk
Uchta
BVC’12
Beuningse Boys
VV Kesteren
SDOO

Reageer op dit artikel

1 reacties

Mogelijke vijfde klasse regio Arnhem/Ede – VoetbalGelderland 29 juni 2024 - 08:55

[…] de mogelijke indeling in de regio Nijmegen/Betuwe (Fraaie vijfde klasse zaterdag regio Nijmegen/Betuwe – VoetbalGelderland) wordt het wat meer puzzelen om tot een volgende interessante vijfde klasse met dertien […]

Reply

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl