Home Laatste Nieuws KNVB vult open plek in vierde divisie in

KNVB vult open plek in vierde divisie in

door Redactie
0 reacties

Flevo Boys is ondanks het verlies van afgelopen zaterdag in de finale van de nacompetitie gepromoveerd naar de 4e divisie. Dit omdat DHSC zich heeft terug getrokken uit alle competities. Hierdoor kwam er een extra plek vrij in de 4e divisie en die gaat dus conform de richtlijnen van de KNVB naar Flevo Boys.

In de competitie moest Flevo Boys het afleggen tegen V.V. Olde Veste’54 en de uiteindelijke kampioen ONS Sneek. Via de nacompetitie won Flevo Boys van RKVV Velsen en NEO uit Borne om vervolgens de beslissingswedstrijd tegen DVVA uit Amsterdam te verliezen.

Via de herkansing kwam Flevo Boys wederom in de finale na overwinningen op C.S.V. BOL (Broek op Langedijk) en VOC uit Rotterdam. Echter in de finale tegen DZC uit Doetinchem liepen de boys weer tegen een nederlaag aan na het nemen van strafschoppen. Toen was inmiddels ook al bekend dat DHSC zichzelf zou gaan opheffen, maar alleen formeel was nog niet alles rond. Nu alle formaliteiten zijn afgerond kan Flevo Boys zich weer 4e divisionist noemen.

De plek in de eerste klasse zal volgens de KNVB niet opgevuld worden.

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl