Home Laatste Nieuws Roemeense kampioen maatje te groot voor csv Apeldoorn

Roemeense kampioen maatje te groot voor csv Apeldoorn

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties

CSV Apeldoorn heeft maandagavond een vriendschappelijke wedstrijd tegen FCSB met 0-8 verloren. Op het prachtige veld van Sportpark Wenum van WWNA was het na 25 minuten al 0-4 voor de kampioen van Roemenië. Voor de Apeldoornse Vierde divisieclub van trainer Jan Kromkamp dreigde een afstraffing met dubbele cijfers, maar mede door goed keeperswerk van Damian Stiemer bleef de schade beperkt tot 0-4 in de eerste helft.

Na rust kwam FCSB met een volledige nieuwe ploeg, terwijl csv Apeldoorn het met in totaal vijftien selectiespelers- waaronder nieuwkomer Hidde Eshuis en Cedric Bultman- moest doen. Mede dankzij wat fraaie doelpunten verdubbelde de Roemenen in de tweede helft de voorsprong waardoor de eerste oefenwedstrijd van csv Apeldoorn in het prille seizoen in een 0-8 nederlaag eindigde.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Speler 6 juli 2024 - 11:51

Wie dit artikel geschreven heeft moet echt stoppen met schrijven

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl