Home Laatste Nieuws Nieuwe trainer voor zaterdagteam vv Ewijk

Nieuwe trainer voor zaterdagteam vv Ewijk

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Pepijn Nelissen wordt komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van het zaterdagteam van vv Ewijk. De club uit Ewijk begon onder leiding van Marthy Megens en Mike de Bruijn afgelopen seizoen met een eerste zaterdagteam en eindigde na een moeizaam seizoen op de elfde en voorlaatste positie van de vijfde klasse A. Vijf competitiewedstrijden werden met dubbele cijfers verloren, maar wel werd er van Oranje Blauw, Uchta, Dodewaard en AWC gewonnen. Door de vele nieuwe aanmeldingen heeft Nelissen voor komend seizoen een sterkere selectie en hoopt vv Ewijk een volgende stap te zetten met het zaterdagteam.

Pepijn Nelissen begon bij vv Ewijk met voetballen en heeft als jeugdtrainer bij Quick 1888 en Victoria’25 de nodige vlieguren gemaakt, ook was hij afgelopen seizoen tijdelijk hoofdtrainer van vierdeklasser VV Batavia.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl