Home Arnhem GVC moet op zoek naar nieuwe trainer

GVC moet op zoek naar nieuwe trainer

De Jong gaat verder bij SKV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De Wageningse studentenformatie GVC is op zoek naar een nieuwe trainer. Joost de Jong heeft het bestuur van de vijfdeklasser aangegeven na drie seizoen te stoppen als trainer van de hoofdmacht van GVC en is volgend seizoen trainer van het onder 23 team van SKV.

De 37-jarige Joost de Jong was het afgelopen decennium als speler, bestuurslid en trainer in verschillende functies aan GVC verbonden. De inwoner van Wageningen geeft aan dat het nu tijd is voor wat nieuws: ,,Coach zijn bij GVC is een fantastische en unieke uitdaging. Bij GVC ben je als trainer een groep aan het managen met een mix van nationaliteiten, met elk hun bijzonderheden. De leerervaringen, zoals het open staan voor andere ideeën en inzichten, neem ik zeker mee. Maar nu is het tijd voor iemand anders om hier vol energie mee aan de gang te gaan. Het GVC-bestuur en het sportcentrum zijn nu bezig om mijn opvolger te vinden en aan te stellen.” GVC eindigde afgelopen seizoen op de achtste plaats in de vijfde klasse B.

De Jong gaat in Wageningen bij SKV onder 23-1 aan de slag: ,,Ik verwacht een gretige en leergierige spelersgroep met veel potentie en kan straks weer gewoon Nederlands praten in de kleedkamer. Ik heb er heel veel zin in!”

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl