Home Laatste Nieuws CSV Apeldoorn oefent vanavond tegen de Roemeense kampioen

CSV Apeldoorn oefent vanavond tegen de Roemeense kampioen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

DZC’68 won zaterdag de finale van de herkansingsronde van de nacompetitie, toekomstig competitiegenoot csv Apeldoorn speelt twee dagen later alweer de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. En niet zo maar een wedstrijd!

Op Sportpark Wiesel van vijfdeklasser WWNA in Wenum Wiesel speelt csv Apeldoorn vanavond tegen FCSB, de kampioen van Roemenië. Het vriendschappelijke treffen begint om 19:00 en is voor toeschouwers toegankelijk. De entreeprijs is 5 euro, kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis naar binnen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl