Home Achterhoek Vanmiddag finale DZC’68- Flevo Boys in Putten

Vanmiddag finale DZC’68- Flevo Boys in Putten

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Vanmiddag wordt om 14:30 in Putten de nacompetitiefinale tussen DZC’68 en Flevo Boys gespeeld. Het duel op het kunstgrasveld van SDC Putten begint om 14:30, de toegang is vijf euro (en moet per pin betaald worden). De winnaar van deze wedstrijd speelt volgend seizoen in de Vierde divisie, de verliezer blijft actief in de eerste klasse. Al biedt het mogelijke vertrek van DHSC uit de Vierde divisie wellicht nog een opening: Vierde divisieclub DHSC dreigt te verdwijnen – VoetbalGelderland

Voor DZC’68 komt in Putten na 24 competitiewedstrijden (14 winst, 5 gelijk en 5 nederlagen), 5 bekerduels (1 winst, 3 gelijk en 1 verloren) en 3 nacompetitieduels (2 winst, 1 verlies) zaterdag een eind aan een lang seizoen dat bij winst de geschiedenisboeken in kan. Tien jaar geleden was DZC’68 nog actief in de derde klasse, bij winst debuteert het team van trainer Rob Haveman komend seizoen in de landelijke divisies. Overigens speelt DZC’68 onder 23 volgende week zaterdag nog de finale van de Achterhoek Cup tegen SDOUC.

Flevo Boys degradeerde vorig seizoen uit de Vierde divisie. De zaterdagclub uit Emmeloord werd dit seizoen derde in de noordelijke eerste klasse I waaruit kampioen ONS Sneek, ‘d Olde Veste’54 en KHC Kampen al zijn gepromoveerd naar de Vierde divisie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl