Home Laatste Nieuws Nog een aanvaller voor NSC Nijkerk

Nog een aanvaller voor NSC Nijkerk

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Gijs Keuning maakt komend seizoen onderdeel uit van de selectie van tweedeklasser NSC Nijkerk. De snelle aanvaller degradeerde afgelopen seizoen met het Amersfoortse Amsvorde uit de derde klasse. De inwoner van Amersfoort speelde in het verleden voor CJVV, Hoogland, VVOG Harderwijk en Roda’46.

Keuning is de dertiende aanwinst voor NSC Nijkerk. Eerder wist NSC Nijkerk al Joshua Driehuis (VV Maarssen), Shah Aurangzaib (rentree), Mark Mousa (Victoria), Aras Salah (Olympia’25), Sten de Mots (Sparta Nijkerk), Joey Kwint (DVS’33), Ryan Kwint (DVS’33), Accasi King (EFC’58), Jonathan Katshima (ASC Nieuwland), Jonas Katshima (VV Zeewolde), Youssef Hadi (Fortissimo) en Safa Agyazi (APWC) voor volgend seizoen vast te leggen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl