Home Laatste Nieuws Vierde divisieclub DHSC dreigt te verdwijnen

Vierde divisieclub DHSC dreigt te verdwijnen

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties

De Utrechtse Vierde divisieclub DHSC, vooral bekend vanwege de rol die Wesley Sneijder daar tot voor kort speelde, dreigt op korte termijn te verdwijnen. Het bestuur van DHSC heeft voor maandagavond 24 juni een buitengewone ledenvergadering uitgeschreven met twee agendapunten:

1. Ontbinding  vv DHSC

2. Ontbinding  Bestuur vv DHSC 

Het bestuur van de Utrechtse zaterdag ziet vanwege de hoge schulden geen toekomst meer voor de voetbalclub en heeft een besluit van de ledenvergadering nodig om de club op te kunnen heffen. Afgelopen seizoen eindigde DHSC op de elfde positie in de Vierde divisie A.

Mocht DHSC verdwijnen, kan dat gevolgen hebben voor de competitie-indeling van komend seizoen. Het is dan niet ondenkbaar dat ook de verliezer van de beslissingswedstrijd om een ticket in de Vierde divisie tussen DZC’68 en Flevo Boys volgend seizoen een plek in de Vierde divisie krijgt. Dat zou betekenen dat na OSS’20, VV Pelikaan S met DHSC een derde divisieclub wegvalt.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Vanmiddag finale DZC’68- Flevo Boys in Putten – VoetbalGelderland 22 juni 2024 - 09:17

[…] Vanmiddag wordt om 14:30 in Putten de nacompetitiefinale tussen DZC’68 en Flevo Boys gespeeld. Het duel op het kunstgrasveld van SDC Putten begint om 14:30, de toegang is vijf euro (en moet per pin betaald worden). De winnaar van deze wedstrijd speelt volgend seizoen in de Vierde divisie, de verliezer blijft actief in de eerste klasse. Al biedt het mogelijke vertrek van DHSC uit de Vierde divisie wellicht nog een opening: Vierde divisieclub DHSC dreigt te verdwijnen – VoetbalGelderland […]

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl