Home Laatste Nieuws Twee nieuwe spelers voor Apeldoornse Boys

Twee nieuwe spelers voor Apeldoornse Boys

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Milan Mulderij en Elias Joris maken komend seizoen deel uit van de eerste selectie van Apeldoornse Boys. De twee jeugdige versterkingen voor de hoofdmacht van de Apeldoornse vijfdeklasser waren gestopt met voetballen en maken komend seizoen hun rentree.

De 18-jarige verdediger Milan Mulderij is al lang lid van Apeldoornse Boys en stopte twee seizoenen geleden met voetbal. Nu maakt hij samen met Elias Joris zijn rentree op Sportpark Malkenschoten, de 17-jarige Joris voetbalde tot zijn vijftiende bij Groen Wit’62.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl