Home Arnhem Trainer Meurs vertrekt per direct bij SV Otterlo

Trainer Meurs vertrekt per direct bij SV Otterlo

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Jacco Meurs is per direct gestopt als hoofdtrainer van SV Otterlo meldt Ede Stad.nl. De inwoner van Bennekom begon in de zomer van 2023 bij de derdeklasser uit Otterlo en de club wist zich afgelopen zaterdag na een moeizaam seizoen in de derde klasse te handhaven door de finale van de nacompetitie met 2-1 te winnen van het Nijmeegse Kolping-Dynamo. Meurs voetbalde onder meer in de jeugd van N.E.C. en bij Bennekom en TEC en was hoofdtrainer van SV Achterveld en interim-trainer en assistent-trainer van Bennekom voordat hij in de zomer van 2023 op Sportpark Kastanjebos begon.

Na het kampioenschap van de derde klasse in 2022 degradeerde SV Otterlo vorig seizoen kansloos uit de tweede klasse. Onder de nieuwe trainer Jacco Meurs werd Otterlo negende in de derde klasse B en kon een tweede achtereenvolgende degradatie door zeges op ZZC’20 en Kolping-Dynamo voorkomen worden.

Op Ede Stad.nl meldt Meurs dat hij na een eigen evaluatie besloten heeft om te stoppen bij SV Otterlo omdat er geen voldoende match is en het plezier bij de trainer ontbreekt. De technische commissie van de zaterdagclub uit Otterlo betreurt de beslissing, benadrukt dat Meurs door de voordeur vertrekt en gaat niet overhaast op zoek naar een nieuwe trainer voor seizoen 2024/25.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl