Home Laatste Nieuws Weer twee versterkingen voor NSC Nijkerk

Weer twee versterkingen voor NSC Nijkerk

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

NSC Nijkerk begint volgend seizoen met een volledig gerenoveerde selectie in de tweede klasse. De zaterdagclub uit Nijkerk maakte de komst van nog twee nieuwe spelers bekend: Joshua Driehuis en Shah Aurangzaib. Hierdoor staat de teller van het aantal nieuwe spelers inmiddels op twaalf.

Joshua Driehuis is een middenvelder uit Almere die afgelopen seizoen met VV Maarssen uit de tweede klasse degradeerde en in het verleden onder meer actief was voor SDC Putten en DVS’33 Ermelo. Shah Aurangzaib is op meerdere posities inzetbaar en was de laatste seizoen vooral actief in de zaal, hij speelde daarvoor bij onder andere SV Huizen, VV Nederhorst en SC Buitenboys.

Eerder wist NSC Nijkerk al Mark Mousa (Victoria), Aras Salah (Olympia’25), Sten de Mots (Sparta Nijkerk), Joey Kwint (DVS’33), Ryan Kwint (DVS’33), Accasi King (EFC’58), Jonathan Katshima (ASC Nieuwland), Jonas Katshima (VV Zeewolde), Youssef Hadi (Fortissimo) en Safa Agyazi (APWC) voor volgend seizoen vast te leggen.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl