Home Laatste Nieuws Vierde seizoen Henk Evers in Tiel

Vierde seizoen Henk Evers in Tiel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Henk Evers blijft volgend seizoen hoofdtrainer van Theole. In december 2023 was de contractverlenging al aangekondigd, maar nu is definitief besloten dat de trainer ook een vierde seizoen werkzaam zal zijn op Sportpark Drumpt in Tiel. Theole eindigde na een uitstekend seizoen op de derde plaats in de tweede klasse G en sneuvelde in de halve finale van de nacompetitie.

Op de website van Theole geeft het bestuur aan blij te zijn met de contractverlenging: “De visie van Henk past precies in lijn met het gedachtegoed van de vereniging. Naast dat de resultaten geweldig zijn is ook de sfeer in de groep een hele belangrijke factor voor succes en samen met Henk Evers lijkt Theole 1 op dit moment niet te stoppen.”. Ook Evers reageert positief: “Het is geweldig om met deze groep te werken. Ik ben nog niet klaar hier, er zit nog zoveel potentie en groei in deze groep dat ik daar graag nog een vierde jaar aan vastknoop.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl