Home Arnhem Sterk bezet toernooi om HV Cup in Groesbeek

Sterk bezet toernooi om HV Cup in Groesbeek

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Halverwege augustus staat het prestigieuze HV Cup toernooi van Germania weer op het programma. Tussen 14 en 17 augustus spelen twaalf clubs op Sportpark Noord in Groesbeek twee wedstrijden om de toernooiwinst. SV Orion is als Vierde divisieclub de favoriet voor de eindzege, al is er flinke concurrentie van de eersteklassers SC Bemmel, RKHVV en Duno. Daarnaast behoren de tweedeklassers Theole, JVC Cuijk, Quick 1888, Beuningse Boys en Olympia’18 tot het deelnemersveld, alsmede derdeklasser Berghem Sport en de vierdeklassers SC NEC en Germania.

Het programma voor de eerste twee dagen:

Woensdag 14 augustus (19:00):
SV Orion- Theole
SC Bemmel- JVC Cuijk
SC NEC- Berghem Sport

Donderdag 15 augustus (19:00):
RKHVV- Duno
Germania- Quick 1888
Beuningse Boys- Olympia’18

 

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl