Home Laatste Nieuws Drie nieuwe keepers voor VV Barneveld

Drie nieuwe keepers voor VV Barneveld

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Volgens berichtgeving in de Barneveldse Krant kan vierdeklasser VV Barneveld acht nieuwelingen verwelkomen op Sportpark ’t Nieuwe Oost. Opvallend is dat bij de aanwinsten drie keepers zitten: Devin Kuhlman (SDV Barneveld), Ensar Tirgil (VVOP) en Quinten van Vosse (DEV Doorn). Daarnaast komen nog vier spelers van grote broer SDV Barneveld naar VV Barneveld: Ricky de Visser, Ryan van Ginkel, Gerben Bos en Ensar Gunaydin. Jerald Reina heeft van Apeldoornse Boys overschrijving aangevraagd naar VV Barneveld.

Drie ervaren spelers uit de huidige hoofdmacht gaan komend seizoen bij VV Barneveld in een lager elftal spelen: Johannes Fieret, Mark Ecker en Spaho Hot. VV Barneveld eindigde afgelopen seizoen na een wisselvallig jaar en een goede start op de achtste positie in de vierde klasse A.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl