Home Arnhem Vier nieuwelingen voor SDV Barneveld

Vier nieuwelingen voor SDV Barneveld

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Volgens berichtgeving in de Barneveldse Krant verwelkomt Vierde divisieclub SDV Barneveld komend seizoen vier spelers. Van DVS’33 maakt Joram Bakker de overstap, Diego Paais verwisselt Voorwaarts Twello voor Barneveld en Dennis Pater en Jay Taribuka hebben overschrijving aangevraagd van Roda’46 naar SDV Barneveld.

De nummer zeven van de Vierde divisie D van afgelopen seizoen raakt negen spelers kwijt, waarvan Kevin Greeven aan competitiegenoot VV Scherpenzeel. Sil Buikema stapt over naar Derde divisieclub DOVO en Edwin Aben speelt volgend seizoen bij derdeklasser SV Otterlo. Levi Smit en Wessel Staring verhuizen naar de kersverse tweedeklasser VV Renswoude, terwijl Thimo Vink naar tweedeklasser Lunteren vertrekt. Milan van Elten, Bas Pol en Frits van Roekel stoppen met voetbal op niveau.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl