Home Laatste Nieuws Drie nieuwe spelers voor VV Oeken

Drie nieuwe spelers voor VV Oeken

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

VV Oeken begint in september met drie nieuwe spelers aan de competitie. Bij de sympathieke dorpsclub sluiten Arthur van Hierden en Ruben Koekkoek van buurman Sportclub Brummen aan en Dimitri Wichers heeft overschrijving aangevraagd van Warnsveldse Boys naar Oeken. Daartegenover staat het vertrek van de talentvolle aanvaller Tim Hofenk naar tweedeklasser VV Dieren. Gideon Wamba heeft zijn voetbalcarrière beëindigd en wordt bij vijfdeklasser Dierense Boys volgend seizoen assistent-trainer.

VV Oeken degradeerde voor het twee achtereenvolgende seizoen via de nacompetitie en komt volgend seizoen uit in de vijfde klasse. Tot de mogelijke tegenstanders uit de omgeving horen Dierense Boys, ZVV’56, ASV Alexandria, Sportclub Eefde en Apeldoornse Boys.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl