Home Arnhem Verklaring vv Germania over onrust na nacompetitiefinale

Verklaring vv Germania over onrust na nacompetitiefinale

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Naar aanleiding van publicaties over de onrust na afloop van de nacompetitiefinale Eldenia-Germania (2-0) heeft het bestuur van vv Germania zondag onderstaande verklaring op de eigen website geplaatst:

Vanmiddag stond om 12.00 uur op sportpark Nieuw Balveren van OSC de finale in de nacompetitie gepland tussen Germania en Eldenia om een plaats in de derde klasse. Na deze wedstrijd stond Germania helaas voor de tweede keer op rij als verliezend ploeg van een finale op het wedstrijdformulier: 0-2

Direct na afloop ontstond er een wat grimmige sfeer welke werd veroorzaakt door een bekende van de scheidsrechter, hij liep op het speelveld rond en provoceerde daarbij Germania spelers met het k-woord.
Deze uitspraken zijn waargenomen door diverse toeschouwers en bestuursleden van Germania. Tijdens het opstootje dat hierna ontstond kregen enkele personen een klap met een paraplu.
De aanstichter vluchtte vervolgens naar het balkon terwijl hij diverse toeschouwers, hem aansprekend op zijn gedrag, diverse verwensingen toe riep waarna hij werd weggeleid. Het moge duidelijk zijn dat Germania zich van enige schuld aan deze situatie distantieert. Meldingen van onenigheid tussen Germania toeschouwers onderling zijn volledig onterecht en niet op enig feit gebaseerd.
Na uitgebreid onderzoek en overleg tussen de politie, toeschouwers en bestuursleden werd al snel duidelijk dat ook de politie de juiste persoon in beeld heeft als veroorzaker van het opstootje.
Wij vertrouwen er op dat zij het nodige zullen doen om deze persoon tot verantwoording te roepen.
Bestuur vv Germania

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl