Home Achterhoek Jonge Kracht verslaat VV Vorden na strafschoppen (foto’s)

Jonge Kracht verslaat VV Vorden na strafschoppen (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Het zal waarschijnlijk niemand ontgaan zijn: Jonge Kracht is via de nacompetitie gepromoveerd naar de tweede klasse. De club uit Huissen won zondagmiddag in een zinderende finale na een strafschoppenserie van VV Vorden. Na 120 minuten was het nog 0-0, Jonge Kracht won via penalty’s met 5-4. Het contrast tussen vreugde (Jonge Kracht promoveert naar de tweede klasse) en verdriet (VV Vorden degradeert naar de derde klasse) was enorm. Onze fotograaf Nico Kooij was er op Sportpark Dichteren in Doetinchem bij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl