Home Achterhoek DVC’26 met veel eigen versterkingen eerste klasse in

DVC’26 met veel eigen versterkingen eerste klasse in

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Dankzij het op de laatste speeldag behaalde kampioenschap promoveert DVC’26 naar de eerste klasse. Weekendvoetbal voor het team van succestrainer William Mulderij. De selectie van de Didamse eersteklasser kent de nodige mutaties, waarbij de aanvullingen uit Apeldoorn en de eigen club komen.

Met Joël Nibaële, Nathan Heljanan en uiteindelijk ook Gedeon Geertruida vertrekken er drie spelers naar buurman DCS, de club uit Zevenaar is komend seizoen één van de titelfavorieten in de derde klasse. Daarnaast besloten Thijs Menting en Christian Godschalk in een lager elftal bij DVC’26 te gaan spelen en stoppen Kelvin Lenselink en Mark Berendsen helemaal. Eerder hadden Stefan Ordelman, Martijn van Zimmeren en Jan van Zimmeren al overschrijving aangevraagd naar vijfdeklasser Sprinkhanen.

DVC’26 kent volgend seizoen drie externe versterkingen van Apeldoornse clubs die dit seizoen uit de tweede klasse zijn gedegradeerd. Van AVV Columbia maken centrale verdediger Keanu Ruspana en rechtsback Saied Smakolli de overstap naar De Nevelhorst en van AGOVV komt aanvaller Maikel van Wijk. Ruben van Aalst (zaterdag 3) en Sven Udink maken hun rentree bij de Didamse hoofdmacht en uit de eigen jeugd maken zes spelers komend seizoen hun opwachting in de eerste selectie: doelman Jason Splithof, Julian Heister, Gijs Kaldenhoven, Lars Rompelaar, , Arda Özturk en Luc Meijer.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl