Home Laatste Nieuws Aanvaller Juliana’31 naar vierdeklasser

Aanvaller Juliana’31 naar vierdeklasser

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Blauw Wit heeft goede zaken gedaan tijdens de overschrijvingsperiode. De Nijmeegse vierdeklasser kan komend seizoen beschikken over Carlito de Zeeuw. De makkelijk scorende aanvaller speelde de afgelopen vier seizoenen met Juliana’31 in de Vierde divisie en was op dit niveau in totaal 33 keer trefzeker. De Zeeuw speelde in het verleden ook bij Eendracht’30 en Stormvogels’28 en zal op Sportpark De Schoonhorst ongetwijfeld onomstreden zijn, in tegenstelling tot de laatste periode in Malden.

Blauw Wit bleef dankzij een 4-0 zege op vv Montferland in de nacompetitie vierdeklasser en krijgt volgend seizoen ook de beschikking over doelman Kevin Rokers (SC Woezik) en het Batavia-duo Koen van der Werff en Samet Özer. Daarnaast spelen ook Dilhan Sahin (DIO’30) en Boy Ooms (RKSVO Ospel) komend seizoen in het blauwwit en maken Mert Atici en David McLaughin volgend seizoen ook hun opwachting bij Blauw Wit.

Blauw Wit raakt ook een aantal spelers kwijt: Senna van der Linden (Eendracht’30), Sem van Mulkom (Swift), Ricardo Knoop (Krayenhoff) en Milan van Lent (WVW). Angelo Knoop stopt en Rik Bours, Milan Weisscher en Walter Baggen gaan in een lager elftal spelen.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl