Home Laatste Nieuws VV SEH promoveert naar de derde klasse

VV SEH promoveert naar de derde klasse

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: vv SEH

Voetbalvereniging SEH keert na een periode van zeven jaar weer terug in de derde klasse. De formatie uit Heerde won de nacompetitiefinale enigszins geflatteerd met 3-0 van SC Woezik en zet daarmee een uitroepteken achter een uitstekend seizoen.

Als de nummer drie van de vierde klasse B streed SEH lang mee om het kampioenschap, maar het gebrek aan scorend vermogen deed de ploeg van trainer Jordy Vakkert uiteindelijk de das om. Aan de andere kant was de defensie van SEH een ijzersterk onderdeel van de ploeg, doelman Van Leeuwen kreeg slechts 21 tegentreffers te verwerken.

In de nacompetitiefinale op het sportpark van FC Zutphen bleef het ondanks grote kansen voor SEH en SC Woezik de eerste helft 0-0. In het tweede deel maakte SEH via goals van Mark Zandvliet, Joël Veldman en Nathan van Dommelen het verschil en is promotie naar de derde klasse een feit. Het ongelukkige SC Woezik zal ongetwijfeld komend seizoen weer voor promotie strijden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl