Home Laatste Nieuws VV Heerde degradeert naar derde klasse

VV Heerde degradeert naar derde klasse

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Na de promotie uit de vierde klasse via de nacompetitie in 2022 en het kampioenschap van de derde klasse in 2023 is VV Heerde dit seizoen via de nacompetitie gedegradeerd uit de tweede klasse.

In een spannende nacompetitiefinale van VV Renswoude in Ermelo uiteindelijk net te sterk voor VV Heerde. Na 90 en 120 minuten was het 1-1, in de strafschoppenserie werd het 3-5 voor Renswoude- dat promoveert naar de tweede klasse. Twintig minuten voor tijd opende de Renswoude de score, maar vlak voor tijd scoorde Max de Rooy de gelijkmaker. In een spannende verlenging werd er niet meer gescoord, waarna Renswoude uiteindelijk de sterkste was. Hierdoor keert de nummer twee van de derde klasse B na twee seizoenen weer terug in de tweede klasse, met volgend seizoen de Arnhemse trainer Peter Gerritsen aan het roer.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl