Home Arnhem VV Elsweide voegt ook nog spits van naam aan selectie toe

VV Elsweide voegt ook nog spits van naam aan selectie toe

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

VV Elsweide kon al erg tevreden zijn over de selectie voor het volgende seizoen, maar als klap op de vuurpijl heeft de Arnhemse vierdeklasser nu ook de komst van Rifat Bugdayci aangekondigd. De 36-jarige spits was in het verleden een garantie voor doelpunten en speelde voor Arnhemia, De Graafschap, FC Presikhaaf, SC Oranje en MASV.

Eerder was al bekend dat Nekhomi Veldt van DTS Ede overstapt naar VV Elsweide en dat het SML-drietal Redouan Eddarkaoui, Wail Abdellaoui en Sohaib Eddarkaoui, Abdellatif El Malki (MASV), Rifat Simsek (SC NEC) en Ahmet Ersoy (DCS) komend seizoen ook op Sportpark Elsweide spelen.

Daartegenover staat het vertrek van het drietal Mikail Yilmaz, Koray Ucar en Erdem Sezgin naar vijfdeklasser Eendracht Arnhem. Mehmetcan Unluturk vraagt overschrijving aan naar AVW’66 en Kaan Yazici stopt. Na het kampioenschap in 2023 eindigde Elsweide afgelopen seizoen op de negende plaats in de vierde klasse E.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl