Home Arnhem Vijf versterkingen voor ESA

Vijf versterkingen voor ESA

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De Arnhemse derdeklasser ESA kan in het nieuwe voetbalseizoen vijf versterkingen op Sportpark Rijkerswoerd verwelkomen: doelman Pim Blij (SV Gelders Eiland), Theo Weijs (Jonge Kracht), Bart Schenker (VDZ), Jona Valies (Quick 1888) en Bram Weijs maakt zijn rentree. De nieuwe trainer Marc Bronkhorst kan daarentegen niet meer beschikken over sterkhouder Sten Bonekamp die naar eersteklasser RKHVV vertrekt en over verdediger Sem Hubers die stopt.

ESA wist de afgelopen twee seizoenen steeds de nacompetitie te halen voor promotie naar de tweede klasse, maar werd daarin uitgeschakeld. Dit seizoen was Renswoude met 2-1 te sterk voor het team van de vertrekkende trainer Marco Bosch.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl